vänner

Nu är det slut för dig!

20140508-200103.jpg

Vi har alla den där kompisen va? Som först säger “ja, va kul!!” Men sen kommer sms som indikerar på att personen är trött, ledsen, inte vill, ni förstår. Sen kommer dödsstöten. Ganska nära själva händelsen så har de dubbelbokat sig, blivit sjuka eller bara skiter i att dyka upp.

Jag har också en sån person och jag är så less. Jag vet att personen har en depressionsdiagnos men nu räcker det. Jag blev så himla glad när hon svarade ja till en rolig tjejdag. Tänkte att det nog är bra för henne att komma ut och träffa lite folk, göra något, umgås. Och för min egen skull. För jag gillar ju att umgås med henne. Men självklart fick jag smset, att hon hade dubbelbokat sig. Och det värsta är väl att jag inte tror henne.

Jag tror att hon kommer spendera ännu en dag/kväll tillsammans med sin sambo. Sitta det i soffan och bli ännu mer deppig och ensam. Och när man börjar tro att någon ljuger för en, då finns det inte sö mycket kvar att bygga en relation på.