barn,  London,  München,  tankar,  V

Tankar

Just nu känns det som om jag skulle kunna blogga hur mycket som helst. Jag har huvudet fullt av tankar och en kropp som känns stel och gör lite ont. Det är som det är med det.

Det är väldigt många saker jag funderar på ska försöka få ned några här.

 • Det här är min sista tid i London. Självklart kommer jag att komma tillbaka men jag tror inte att jag kommer bo här igen. Och det gör mig lite ledsam. För jag har älskat varenda minut av London.
 • Snart bor jag i München. hur sjutton ska det gå? Idag känns det inte ett dugg roligt eller spännande utan bara “bläää!”
 • jag vill ha barn. Alltså just idag har jag en otrolig längtan efter barn. Ska se om jag kan låna några så jag blir lite avskräckt för jag/vi har en plan. jag vill t.ex. se hur jag/vi trivs i München först innan det blir några barn. Men idag går jag runt och verkligen känner efter om jag inte ens är lite gravid, kanske… (vilket jag inte är).
 • Jag vill resa till Australien (igen) så mycket så att det gör ont i kroppen. Jag vill bort härifrån. Vilket ju krockar med både punkt ett och två. För jag vill vara hemma också.
 • Jag har så ont i nacken och axlarna. Vilket jag får ganska ofta när det är/har varit mycket och stressigt. Jag brukar då boka in mig och få en massage men det alternativet har jag inte idag. Eller min kiropraktor har semester. Skit!
 • Jag har är trött. Jag har drömt massa konstiga saker senaste nätterna och vaknat, inte direkt jättetidigt men jag skulle nog ha behövt somna om.
 • Jag känner mig redan lite stressad för att jag inte kommer hinna träffa alla och göra allt jag vill under semestern. och det ser just nu ut som om vädret är riktigt dåligt i Sverige. Såååå dålig stil!
 • Jag är så less på människor. Men jag tror (hoppas verkligen!) att det blir bättre snart. Att det är människorna i London jag är trött på.
 • Jag längtar till vi sitter på planet och bara kan glömma allt vardagsskit/måsten.
 • Jag vill resa mer. Göteborg, västkusten, Norge. Jag vill lixom åka runt hela sommaren. Alperna, Rom, Barcelona. Och så Australien då.
 • Jag känner mig ensam, men har absolut ingen lust att träffa någon. Räknar ned timmarna till jag får gå och lägga mig och hoppas att imorgon blir en grym dag. Imorgon blir en grym dag!
 • Hela mitt huvud känns lixom för tugnt för kroppen. Som om den inte orkar bära huvudet längre…

thoughts

Kommentarer inaktiverade för Tankar