livet

Sommarschema

Idag börjar semestern.
Vi har ett tufft schema framför oss i sommar. Tufft men underbart.
Det kommer innebära en del tidsinställda inlägg men jag ska försöka kika in här och säga hej så ofta som jag kan, annars har ni något väldigt fint att se framemot när jag är åter från semestern.

Jag och V börjar semestern i Stockholm för att sedan åka till Frankrike med älskade vänner. Efter detta särar vi på oss för en vecka. Jag är i Italien där jag har stuga och V är i Tyskland. Sedan ses vi hemma. I Tyskland.

Det är verkligen en nackdel med att vara från olika platser, jag tror inte det gäller olika länder enbart, men att semestern lixom alltid går åt till att hälsa på så många som möjligt. Och hur man än gör så är det några man missar. Det är två liv, på helt olika ställen som ska fixas ihop. För jag vill ju ha så mycket tid som möjligt med mina vänner men det vill ju V också. Nu blir det för hoppningsvis lite lättare när vi kommer att bo närmare Vs vänner och familj. Då blir det lixom naturligt att vid längre ledigheter så är vi med min sida av släkten.

 

sommarhalsning

Det är en fin balansgång mellan att göra saker och ta det lugnt. Men jag ska verkligen försöka få till det där som jag också behöver. Lata dagar på stranden, ensamhet och läsa på ett kafé. Umgänge och tänkande i en härlig blandning, det är mitt mål för semestern. Och omge mig med människor jag älskar. Och njuta av det.

Kommentarer inaktiverade för Sommarschema