vänner

Så ledsen och besviken

Idag skriver jag blogg i affekt, jag försöker överlag undvika att göra saker i affekt eftersom att mycket lite bra saker kommer ur detta men jag är så besviken ikväll.

Jag smsade ett gäng på fem tjejer för 1.5 vecka sedan och hörde om vi skulle ses eftersom att jag saknar dem. Vi sågs en gång i veckan under en lång tid men nu sågs vi senast i februari och jag ville hinna ses innan jag åker. Alla var på och vi bestämde träff kl 19 på en pub så kan man äta eller dricka eller ja vad som helst. Inga krav. Jag sa att jag kommer vara där redan vid 17 eftersom att jag skulle gå direkt från jobbet. En annan skulle också komma direkt från jobbet och vara där vid fem. De andra skulle komma så snart de kunde efter sina respektive jobb.

Vid fem smsar den här vännen och frågar hur länge vi ska vara där för hon kan inte komma innan åtta. jag säger att jag inte vet man jag smsar om vi går.
Hon hade så klart sagt att hon ev. inte kunde komma för att hon har en ungdomsgrupp på fredagar, men sedan sagt att det var löst men vi trodde att hon skulle dit och kolla läget.
Vi har jättetrevligt och de andra kom vid sex och vi pratar om allt mellan himmel och jord.

halv nio smsar en annan tjej “den där vännen” och frågar om hon kommer. Ja, jag kommer om jag får skjuts hem.
kvart i nio kom hon. Och berättar att hon spontant varit och grillat med en annan vän/bekant till oss. Vännen/bekantingen hade smsat tidigare på dagen och frågat om de skulle grilla.

Jag blev såååååå besviken. vem gör så? Hur kunde hon välja honom framför oss? När vi inte setts på nästan sex månader? Förstår hon inte hur oförskämt det är att alltid ställa in. alltid alltid alltid komma med en ursäkt? tror hon att de som alltid finns där kommer stanna när hon sätter andra före?

nu ska jag sätta på en film och försöka lugna mig. Bu va less jag är!

Kommentarer inaktiverade för Så ledsen och besviken