vänner

Med reservation för eventuella ändringar

Min bästa vän här har börjat med något som jag tycker är en ful ovana. Vet inte om det är för att hon har två barn eller för att hon insett att hon ofta ställer in saker i sista minuten. Men hon reservera sig alltid för att det inte kommer inträffa. Den här veckan försökte jag träffa min tjejgrupp en sista gång och föreslog middag på onsdag då svarar vännen “jag ska på en grej på dagen och den slutat kl 17 eller 19 och sen måste min man köra mig och barnen hämtas och ja men jag kommer men jag kanske inte äter eller så äter jag…. Vi får se….”
De andra tjejerna kunde inte då och därför föreslogs fredag då alla kunde utom vännen. Och så skickade hon igår “jo men jag och xxx (kompis som redan sagt att hon ska komma) kan nog kanske komma en liten stund, senare, om vi orkar”.
Hur svårt är det att säga ja eller nej. Och att alltid ha en undanflykt redan i förväg. Det är så fruktansvärt otrevligt och oförskämt.

Det gör ju att det blir tråkigt att bestämma saker med henne. Och då ses vi inte.
Vad beror detta tråkiga beteende på?

20140624-191319.jpg

Nej det är bättre att säga ja, jag älskar ja-sägare. Mer om det någon annan gång.

Kommentarer inaktiverade för Med reservation för eventuella ändringar