resor,  Sverige,  Tävling

Hotellfrukost i Göteborg

20140623-005037-3037926.jpg

God morgon! Jag ska snart sova några minuter till men ville bara påminna er om att tävla om hotellfrukosten som Alex tävlar ut. Somnar jag inte om så tänker jag mig att det blir frukost på stan idag. Jag är ingen frukostmänniska men måste man kan man lika gärna göra det i stil på stan. Scandics frukostar här i Göteborg har jag någorlunda koll på och tycker ni ska testa Scandic Opalen. Såg dock att det kommit ytligare ett Scandic hotell, Scandic No. 25 som ser riktigt fint ut. Vänta några månader så tror jag även Scandic Europa kommer vara läckert men just nu är det mest rörigt. Jaha, nu blev det värsta recession av frukostar på Scandic men som ni vet så gillar jag ju hotellfrukostar. Post har förresten också en bra men tycker den är lite dyr. Sedan har jag ätit väldigt många frukostar på Gothia Towers på Heaven 23 och tycker alltid det är lika härligt. Det är inte deras vanliga frukostsalong så det är väldigt lugnt och tyst där.