Skönhet,  Tävling

Sommarfavoriter

 

prodimg_shimmer_spf8

silk_hydration-3-21-14

hpor100-fiche

Alltså, jag är ju ingen tjej som sysslar med så mycket skönhetsprodukter även om jag detta halvår säkert köpt fler skönhetsprodukter än jag gjort totalt under mina 31 år. Jag såg att Alex tipsat om solskydd och jag kan erkänna att jag är väldigt dålig på sådant. När jag var på semester hittade jag dock en som jag gillar mycket. Det innehåller glitter vilket passar denna diva alldeles utmärkt. Jag körde på SPF 8 men så är jag också från Sydamerika. Solkrämen kommer från Hawaiian Tropic men än så länge har jag inte hittat den i Sverige. Däremot, så finns deras underbara after sun lotion här som jag också gärna vill tipsa om. Sist men verkligen inte minst vill jag testa om min trogna sommarfavorit som hängt med sedan jag var 18 eller något tror jag nämligen glitter oljan från Nuxe (ja, jag är mycket för glitter). Jag använder oljan även andra årsider för den är helt underbar och man blir alltid lite snyggare av glitter. Så, där har ni mina tre måsten i skönhetsvägen denna sommar.

 

Förresten, jag instämmer helt med Alex, hotellfrukost är bland det bästa som finns. Passa på att tävla om hennes frukostbiljetter!

Kommentarer inaktiverade för Sommarfavoriter