kropp,  tips

Hårdepression

Mitt hår är i en depression så jag måste köpa en plattång. För en normalmänniska kanske inte detta går ihop men för mig gör det det på något sätt. Läste här att den här är bäst i test. Och för ett väldigt bra pris också. Så den ska jag nog beställa ASAP.

Jag skulle också behöva byta schampoo och använda något som gör håret gladare, fick tips om arganolja av en vän. Jag fick också tips att det säljs mycket dyrt hos frisörer men betydligt billigare hos hälsokoster och apotek (?). Hälsokoster var det i alla fall.

Arganoljan ska vara mycket bra för både hår och hy och före och efter solning och ja allt möjligt, kanske ännu en av de där “mirakelprodukterna” så man ska ta det med en nypa salt, men det kan vara värt ett försök. Och det känns alltid bra när en vän provat och tyckt att det funkar.

Jag tycker också att håret överlag blir mer slitet på sommaren av sol och bad, så att vänta med en klippning till i höst känns bra, och jag klippte mig ju just också. Exprimentera lite. Har ni några andra mirakel-hår-kurer så tar jag tacksamt emot dem.

Kommentarer inaktiverade för Hårdepression