tips

Sommar i P4

Det tråkigaste som fanns när jag var liten var när någon vuxen ville lyssna på Sommar i P4, eller sommarpratarna. Speciellt om man var i bilen så att man inte hade någon chans att slippa lyssna på någon som bara babblade om massa strunt.
Idag kan jag uppskatta det mer, men jag lyssnar inte på alla. Lyssnar på de jag känner igen sedan förut eller om jag får ett tips på något. Jag föredrar att läsa framför att lyssna.
Sommar är väl den “första podden” på något sätt, många som försöker efter likna med långa och djupa (?) samtal om personers liv och få det lite annorlunda än en intervju i en papperstidning. Det roliga med sommar i p4 är ju att man inte alls vet vad man ska förvänta sig.

Följande sommarpratare kommer jag att lyssna på, troligen som nedladdad podd på stranden eller under en bilresa:

Timbuktu 23 juni efter blåsvädret med hans låt där han skulle slå sverige demokraterna gul och blå så är jag väldigt nyfiken på vad han har att säga.

Lars Palmgren 6 juli han ska prata om hur det är att vara invandrare, och om Sydamerika, fantastisk kombination och en grym journalist.

Benke i Bounce 10 juli
En så kreativ människa, det kan bara bli succé!

Henrik Stenson 31 juli
En man jag är ytligt bekant med och som är fruktansvärt rolig. Får alltid sitt sällskap att skratta.

Jesper Rönndahl 5 augusti
Har ingen aning om vem han är men jag tyckte att han var rolig i “på spåret”.

 

Ja det är dessa jag kommer hålla ögonen på lite extra, vad tråkigt att det bara blev män. Kommer säkert slinka in en och annan kvinna också tillslut.