jobb,  livet

Nästsista måndagen innan semestern

Helgen gick i ett rasande tempo och vi hann inte städa en endaste sekund. Vi startade diskmaskinen iofs, men det märktes knappt, idag har vi städdag. Eller ikväll efter jobbet men insåg att det var Tyskland – Portugal i fotbollsvm så vi får väl se hur mycket städande det blir…

Igår gick jag i alla fall och la mig kvart över åtta och sov som en sten klockan halv nio. Vi såg på breaking bad innan och åt pizza, vi var nämligen helt slut efter att ha varit med en fyraåring en dag. En, om jag ska vara ärlig, ganska otrevlig och ouppfostrad fyraåring. Så det dröjer nog innan vi gör det igen. Tyvärr för det är ju kul också, med barn och få vara barnslig.

NU är jag på jobbet, precis som ni andra, ska försöka mig på att rätta en fil i excel, eller ni vet man ska skriva in siffror så ska det bli summor och sånt. En måndag helt enkelt. Nästsista måndagen innan semestern. Nio dagar kvar. Blir ett förvirrat och osammanhängande inlägg. Kanske blir det bättre på den fronten imorgon.

Kommentarer inaktiverade för Nästsista måndagen innan semestern