resor,  Vardagen

Frånvaro

20140615-002328-1408655.jpg

Så jag är något tyst. Eller ja, jag är ju pinsamt dålig på att uppdatera. Här kommer mina, nästan lika pinsamma, ursäkter. Jag har ju varit på semester. Himmelskt härligt var det att komma bort men desto jobbigare var det att komma hem. Hanterbart men klart jobbigare.
Jag har varit förkyld i en vecka. Min hals gör ont och kliar och jag hostar ihjäl mig. På den positiva sidan så har jag återfått någon form av röst.
Det har känts som jag varit lite extra seg. Något jag trodde berodde på förkylningen från helvetet men igår kväll insåg jag att jag glömt ta mina hormontabletter för sköldkörteln. Min kropp har alltså gått på sparlåga och samtidigt fått utstå en förkylning och väldigt mycket sol.

Nu är jag som sagt tillbaks i Sverige och precis som Alex tänker jag njuta av fotbolls VM. I år halv överger jag mitt älskade England och satsar och hejar lite extra på Belgien. Det land där jag nog bott längst. Jag kan meddela att Spanien trots sin katastrofala öppningsmatch redan tagit ut segern.