Böcker

Världens sämsta bok?

20140605-111007.jpg

Så här står det bak på boken:

En sommarmorgon träffas tre unga flickor för första gången. Innan dagen är slut kommer två av dem att anklagas för mord.

Visst låter det spännande? Det tyckte jag också men jag tycker att boken var skitdålig. Dels var det två parallella historier en i nutid och en i dåtid och det är historien i dåtid som beskrivs ovan. Den är av någon anledning skriven utan kronologiskordning och hoppar fram och tillbaka.

Boken fångade aldrig mig, ingen av historierna är spännande och det känns som om författaren har suttit och skrivit ensam i ett rum och inte gjort någon som helst research. Det är mycket som känns blekt och påhittat. I en sån här bok så vill jag att det ska kännas riktigt.

Jag trodde jag skulle få kall kårar men blev inte ens intresserad.