livet

Bra idé Alex!

Jag är tillbaka på banan. Två nätter i rad har jag sovit så bra. Två kvällar i rad har jag tagit det lugnt och bara varit. Druckit juice och ätit ostbågar. Perfekt för att samla energi. jag har tänkt mycket också. Jag är en sån person. Som tänker mycket. Jag försöker alltid bli bättre. Bättre än vad jag var igår.

Så jag har tänkt på det här med att ha balans i vardagen. Det kanske inte är så friskt att köra på till man stupar, spyr och får diarré (kanske lite för mycket information här men det får ni ta) för att sedan behöva en vecka på sig att ta igen sig. Hur som helst så är det inte hållbart i längden och inte så jag vill leva. Så nu ska det bli lite mer balans. Och träning. För den ger ju massa energi och det enda jag gör just nu är lite styrketräning. Jag behöver springa. Och umgänge och inte fara runt så förbannat mycket. Nu skenar det iväg här, men det jag menar är i alla fall att jag måste jobba på balansen.

Jag känner mig tillbaka på banan och det är skönt. Som mig själv. Och det är grrrrymt. För helgen är fullspäckad. Apropå balans, nej jag har den fortfarande inte.

keep_calm_and_call_batman_by_koboot-d31267o

Kommentarer inaktiverade för Bra idé Alex!