kär,  livet

Baksmälla efter helgen

Bröllopet i lördags var fantastiskt på så många sätt. Jag är extremt blödig så jag grät typ tio gånger, inklusive när jag själv skulle läsa en text under vigseln. Brudparet var otroligt nöjda och lyckliga. Det lixom strålade om dem hela kvällen, av kärlek till varandra, av alla kärlek de fick från andra och av tacksamhet till alla som var där.
Jag var helt chockad över hur trevligt det var. Alla var sociala och trevlig och fram på småtimmarna fick jag både pussar och kramar från den ena och den andra.

hela festen och vigseln hölls på svenska, det var brudparets önskan trots att det fanns flera gäster som inte pratade ett ord svenska . Tal efter tal på svenska. Och V hade förstått vissa delar. Riktigt roligt. Han hade dock blivit placerad bredvid människor som pratade både tyska och engelska så i det sociala gick det ingen nöd på honom men roligt att han förstod en del av de svenska orden.

Men jag är nu helt slut. Så fruktansvärt trött så det enda jag vill göra är sova sova sova. Men jag kan inte somna. Jag är som ett övertrött barn och ligger och skrattar och sjunger istället för att slappna av. Och det värsta är att nu har de två tomma dagarna varit. Ikväll är det sommarfest med Vs jobb. Imorgon är det tomt. Fredag är det examensfest för min sambos lillebror. På lördag har vi en utflykt planerad (som jag tror jag ska ställa in) och på söndag ska vi vara barnvakt.

s_ng
Alltså den här sängen lockar så otroligt mycket nu. 12 dagar kvar till semestern.