tankar,  tips

Fotsvett

okej nu ska jag erkänna en sak. Jag svettas lätt. Jag blir helt genomblöt när jag tränar och jag skäms inte ett dugg för det. Svettning är ju kroppens sätt att kyla ned oss och ju mer vi övar oss på det (dvs tränar) desto bättre bli vi på det och då svettas vi mer och snabbare. Sedan är det ju till viss del genetiskt också men det försöker jag ignorera, ser mig själv som extremt vältränad…

hur som helst på sommaren tycker jag att ballerina skor är det ultimata, det var längesedan jag hade sandaler, flipflops är ju också bra för lata dagar på stranden men ballerinas kan man ha jämt. Till och med vi som har dress code på jobbet kan ha ballerinas. Love it! Hur som helst i år har jag köpt två par ballerina skor av samma modell som de två föregående somrar, har man hittat den ultimata skon så byter man inte.

 

--1211501_P

Ett par grå/silver och ett par svarta. Skorna kostar 249 kr och finns att köpa här.  Men här kommer problemet, jag svettas så mycket om fötterna i den här typen av skor. de är så någon gång i juli kommer båda skorna lukta ap-äckel, hur sjutton undviker man det? Jag brukar ha sånna där små strumpor på fötterna. men finns det något annat man kan göra? Kom igen, ge mig era bästa tips för att skorna inte ska lukta skunk!?