Sverige

En fin fin helg!

Nu har jag äntligen ork att skriva om helgen som just var. Långhelg även för mig och V och vi hade det riktigt fint! Vi hann kanske inte umgås så mycket med varandra men vi fick kvalitetstid med vänner. God mat. Tårta och fina samtal.

Försommaren tar verkligen fram det absolut bästa av Stockholm och stockholmare. Det slår mig varje vår hur grönt Stockholm är (och nu var vädret ändå inte det bästa) och det finns massor av parker och grönområden att hänga i. Ett tips är att köpa picknick och sedan bara gå, det är inte långt mellan dem och om man går mot vattnet som finns nästan alltid en park i närheten.

Hur som helst så är det en speciell känsla att vara där man hittar och känner till varenda vrå. Där man har sina favoritställen och där man bara känner sig trygg och hemma.

Kommentarer inaktiverade för En fin fin helg!