livet

fortsatt förkyld

I natt har jag sovit tolv timmar. Vaknade vid sex och var tvungen att ta febernedsättande men somnade sedan om till klockan elva. Så galet skönt!
Egentligen passar det ganska bra att vara sjuk nu, för jag mår bättre. Jag har inte behövt ta någon tablett sedan i morse och jag orkar sitta upp, vilket jag inte orkade igår. Jag tror att man ska försöka lyssna på kroppen och ge den vad den behöver, en förkylning är ofta ett tecken på att man (eller i alla fall jag) har haft för lite återhämtningstid senaste tiden. Och det har jag. Och jag har fortfarande massor att göra. Jag ska snart sätta mig ned med lite annat jobb jag gör. Som jag inte kunde men borde ha sagt nej till. Just idag känns det inte som om jag kommer jobba mer den här veckan. Utan ägna mig åt vila och återhämtning för på lördag då kan jag absolut inte vara sjuk!

 

bild-3

Kommentarer inaktiverade för fortsatt förkyld