Okategoriserade

Trött men kul

Jag är lite trött idag. Lite seg. Jag är inte 18 längre heller känner jag. Men det är ingen fara för det är värt det. 18 känns förresten som ett annat liv sedan. Jag hävdar fortfarande att allt var bra till dess att jag träffade honom men det kan jag inte göra så mycket åt. Jag såg att han hade skrivit på Facebook att han aldrig skulle fria till mig. Jaha. Det där offentliga smutskastande och förnedringen verkar aldrig ta slut så jag gör mitt bästa att inte ta åt mig. Visst, gör det ont när jag tänker på det men då försöker jag låta bli. Istället kan jag ju tänka på hur trött jag är för att jag hade dansade, drack bubbel och drinkar och kom hem när det var ljust. Jo, och att jag för första gången någonsin kände mig gammal på dansgolvet. Oh boy.

Kommentarer inaktiverade för Trött men kul