mode

Sky High

20140513-152953.jpg

Dessa lyckades jag med lite tur klicka hem. Det är mitt tredje par dunk sky high skor från Nike. Jag är ju en kortis på 163cm och kilklackar är perfekt och framförallt bekväma hjälp medel för att bli lite längre. Och Liberty trycket är en vacker bonus. Åh, som jag älskar Liberty mönster och Liberty huset. Fick akut London längtan.

Skorna fick jag till slut tag på via Sneakersnstuff. Jag försökte först klicka hem dom via Libertys webbshop men de hann ta slut. Så lyckan var enorm när jag såg att Sneakersnstuff skulle få in dom. Dom skulle släppas samtidigt som jag hade tid hos psykologen. Hon var lite sen och jag vänta någon extra minut i väntrummet. Tur var väl det för när jag var klar efter en timma så var de slut. Måste väl vara ödet. Sneakersnstuff var som vanligt snabba och smidiga. Sånt gillar jag!