livet

Äventyr

Hej! Jag vill bara titta in och säga att jag lever och mår bra. Visst. Några hjärnspöken dyker upp då och då men på det stora hela så är det bra. Jag känner mig stark även om jag samtidigt känner att jag bär på en stor sorg. Idag pratade jag en kort stund med honom. Jag frågade hur han mådde och han sa att han var ledsen. Det är så hjärtskärande. Trots allt som hänt och trots alla mina 10000 tårar så är det jag som mår bäst. Det är så knäppt. Det är så provocerande att han gjort så mycket skada men inte ens är lycklig.

Men jag, mår bra. Visst högst nivån är låg men visst har jag stunder är jag åå toppen. Vissa stunder är lite mer äventyrliga. Äventyr som får mig att skratta och le och känna mig uppskattad.

Men nu. Nu ska jag och min sms kompis sova.

Kommentarer inaktiverade för Äventyr