Känslor,  smycken

Skenet bedrar

Högtider. Ledigheter. Inte mina favoriter.

Idag insåg jag att jag helt glömt min guddotters födelsedag. Jag gör inte sånt. Men jag glömde. Glömde som i tänkte inte ens på henne. Jag kravlade mig upp från enorma besvikelsen. Besvikelse – är inte det bland det värsta?

Framåt kvällen blev jag hungrig för första gången på en och en halv vecka. Tänkte beställa mat. Klickade in på Instagram. Ser att hon aktiverat hennes konto igen och att han börjat följa henne. Jag mår omedelbart illa. Jag blir typ rädd för att mina kompisar ska se att han följer någon ny och klickar in på hennes profil. Jag gillar det inte alls. Jag vill så gärna att de har kvar en bra och positiv bild av honom.

Men. Jag orkar inte gråta mer ikväll. Det är en konstant kamp mot tårarna just nu. Inombords gråter jag men på utsidan låtsas jag vara intresserad av shopping. Som sådan vill jag gärna tipsa om detta armband från H&M.

20140430-224841.jpg