Girlytalk.se

Inspireras

Vi har fina människor i vårt liv, som visar stor förståelse för våra situationer i livet. T.ex. Kommentarerna hos 365dagar de är jättefina, och förstående men de uppmuntrar och stärker hennes negativa spiral.

Nu behöver vi människor som säger som det är, det kanske känns hårt men det ska göras med kärlek.
Det handlar alltså inte om att vara oförstående eller okänslig utan att hjälpa varandra mot det mål som vi själva har sagt.

Istället för att läsa böcker och bloggar som förstärker våra känslor och beteenden så lyssna på det motsatta. Är du deppig lyssna på den här låten! är du nydumpad läs om bröllop och kärlek, inte om skilsmässor och sorg.

20140423-115313.jpg

Och inspirera andra. Peppa och säg emot. Ifrågasätt och skapa debatt. Självklart utifrån kärlek och omtanke. Men tänk på att inte förstärka någons beteende som inte är hälsosamt, psykiskt eller fysiskt.

Kommentarer inaktiverade för Inspireras