livet,  tips

En ny låt

Jag är kär i den låten, den är så himla klyschig och ja som ni vet så gillar jag ju ballader.
Klyschig eller inte det är ju så man vill att kärlek ska vara, någon som älskar allt det där som andra, kanske tom man själv stör sig på. Någon som vill ha hela mig, inte bara de bra och fina dagarna utan de fula, äckliga dagarna.

I natt drömde jag för övrigt att jag fick missfall, så sjuktverkligt dröm så jag känner även nu hur blodet sipprar ut. Måste springa på toa hela tiden och kolla, för övrigt är jag inte gravid så ja, det hela är ett moment 22 utan dess lika men det vara en väldigt verklig dröm.

En annan helt otrolig sak som har hänt idag är att jag är i fas med mina rapporter. Det har hittills inte hänt i år. Men nu är jag i fas, idag. På fredag ska jag skriva ihop 30 nya så jag räknar med att jag är ur fas redan då…

Hoppas ni får en fin valborg, kära läsare!

Kommentarer inaktiverade för En ny låt