livet,  V

En helg med lemonad

Jag är pollenallergiker så våren är inte min bästa årstid. Jag blir helt utslagen, huvudvärk och blir lite deppig av att alla andra njuter så av vädret medan jag ligger inne och sover.

I helgen har vi varit med några vänner och rensat ut skräp. Förhoppningsvis så ska vi ju flytta snart och ja när man flyttar från ett land till ett annat så är det mycket som behöver slängas. Så vi är fyra flyttkartonger och tio påsar saker och kläder fattigare.

Helgen har varit otroligt härlig. Jag känner sån frid med V. Inget behov av att prestera utan jag kan bara vara mig själv och det är mer än gott nog.

Jag har också blivit besatt av Lemonad. Så gott och uppfriskande, hur kan jag glömma det emellan varven?

20140427-180153.jpg

Nej nu ska jag resa mig från soffan och fixa oss lite middag!

Kommentarer inaktiverade för En helg med lemonad