tankar

Det är bara puckon som inte har tv

Jag känner en hel del människor som inte har tv, de har gjort ett aktivt val att inte ha tv. De tycker att tvn tar för mycket tid och att det är för mycket skit på. Ett vanligt argument är: “det finns ju så mycket annat att göra än att Se på tv och man kan ju streama serier och då ser man bara det man vill se”
Visst det är ju sant! MEN det finns mycket bra på tv. T.ex. Nyhetsprogram. Ingen av mina tvlösa vänner streamar nyheterna. Ja för mig är det viktigt att vara medveten om sin omvärld.

Sen kommer vi till det kanske största argumentet för mig att ha tv; kvalitén. Själv ser jag inte jättemycket på tv. Jag kanske ser en timme om dagen. Eller ja det kanske är mycket? Hur som helst så skulle jag bli vansinnig av att se saker i dålig kvalité eller med dåligt ljud. Se en film på datorn?, nej tack!

20140422-081631.jpg

Att inte ha tv hemma för att man då skulle se för mycket visar på ett stort beroende och en bristande självdisciplin. Inte dricker du väl vin varje dag bara för att du har en flaska hemma?

Kommentarer inaktiverade för Det är bara puckon som inte har tv