Känslor,  livet

Inget att vara stolt över

Det finns säkerligen många ord för att beskriva mitt humör men stabilt är ju inte ett av dom. Jag mår helt okej men tårarna ligger alldeles för tätt inpå. Jag gillar när jag inte ens känner av dom. Jag är inte ledsen men inte glad. Lite irriterad kanske men inte vansinnig. Jag känner mig väldigt orolig men samtidigt för utmattad för att bry mig. Jag saknar honom men är trött på att sakna. Jag älskar honom men vet inte riktigt varför. Jag vet att jag vill köpa högklackade skor. Små meningslösa saker kan jag veta men alla stora saker som berör livet är, ja.. för stora? Undra om det är så här folk som blir hjärntvättade men sedan inser att dom blivit hjärntvättade känner. För lite så känns det. Allt jag trodde på var falskt.

Det är ingen dålig dag men inte heller en bra. Imorgon ska jag träna, då känns det nästan alltid bättre. Jag kan inte ens med att läsa mina egna blogg inlägg. Jag lever långt inte i förnekelse i hur jag känner och mår men inte heller är jag specielle glad eller stolt över det.

Kommentarer inaktiverade för Inget att vara stolt över