livet

Här och nu

Det är nog den största klyschan av alla; att livet är här och nu. Den är dock otroligt sann. Ibland kan jag få en utomkroppsligupplevelse av mitt liv, ni vet när  man ser sig själv utifrån. Och jag ser hur bra jag har det. Fina vänner och familj. Boende och arbete. Och hela världen för mina fötter.

enjoy

Jag försöker påminna mig själv om att vara lite mer som ett barn, förundras över hur världen går från brun till grön, till orange, till brun, till vit, till brun etc. Lukta på gräset. Tycka att en spindel är det mest fantastiska som finns. Bli fascinerad av världen. Idag är en sån dag, då solen ska värma mig och jag ska njuta av allt lite extra. Kaffet ska smaka lite extra gott.

Jag ska fundera över livets små, men stora frågor. Vara extra kärleksfull och bara förundras över vilken fantastisk värld vi lever i. Och att jag inte bara får betrakta den utan också får vara en aktiv del i den. Det är fantastiskt!

Ja hör ni, ut och njut ni också!

d40d58aa9c7a80c5085d480eabf5bd28

 

Kommentarer inaktiverade för Här och nu