tips

Det finns ballader och så finns det ballader

Jag har en ny hang up, eller kanske snarare ett återfall i en gammal hang up, ballader. Jag lixom längtar ihjäl mig efter lugn musik och bara ligga och njuta av den, kan bero på att jag fortfarande inte är helt återhämtad från min förkylning. Och de bästa balladerna är ju de som man kände igen sig i så fruktansvärt mycket när man var ung. Vad säger ni om dessa?

Ja herre gud vad jag tyckte att den här låten var djup och träffande då när den kom och jag var aningen yngre än vad jag är idag.
Jag var egentligen inget Britney-fan utan jag var en Backstreet Boys-tjej. Jag och min bästa vän blev till och med osams på riktigt en sommar för att vi diskuterade vilka som kom först, BSB eller five. (Det var innan google, så idag hade det ju varit betydligt mer lättlöst).

Jag skrattar så jag gråter åt den här låten och videon nu. Vad sjutton gör de egentligen? Och vad handlar låten om. Just där och då tyckte jag dock att det var kärlekslåtarnas kärlekslåt.

Men de bästa typerna av låtar det är Powerballaderna, de som man kan skriksjunga ut sina känslor till. Gärna i sällskap med en god vän som den här:

Eller, eftersom att jag älskar musikaler så tycker jag ju att det här är den ultimata balladen:

Och det bästa med ballader det är ju att om man inte kan texten så kan man ju alltid waila lite där man känner för det.

Kommentarer inaktiverade för Det finns ballader och så finns det ballader