Söndagspeppen

Söndagspeppen

Det blev ingen söndagspepp för jag var upptagen med något så sensationellt som att städa. Jag brukade älska att städa. Har alltid gjort med på sistone har jag inte brytt mig. Nu var rummet så dammigt att jag var så illa tvungen plus att jag kände någon slags ny energi efter all socialisering under fredagen. Bättre sent än aldrig hoppas jag på – är kommer söndagspeppen två dagar för sent.

 

98240-efaea0658541430882aa7612b79b6024VECKANS SHOPPING
Det är snart påsk och jag brukar köpa små påskägg men i år blir det bara ett. Till honom. Med två par sockar. Det hoppas jag han gillar. Han brukade alltid på sockar i strumppresent på jul. En tradition jag införde i hans liv. Happy Socks i all är men Angry Socks är kanske snäppet vassare, på fler sätt än ett. Använd rabattkoden kokobello för en lite rabatt.

 

UnknownVECKANS RECEPT
Jag har tydligen folsyra brist (ja, jag har en himlas massa brister) och har blivit beordrad att försöka äta mer frukt och grönt. Då tänker gino. I mitt fall tar jag jordgubbar, kiwi, persika och hallon och strör över riven vit choklad. Stoppar in det i ungen och vaktar för den där vita chokladen kan brännas vid väldigt fort.

 

VECKANS LÄSNING
Veckans bloggtips får bli Flowervalley stories som just nu deltar i #blogg100. Det är allt i från imponerande löpning till livsbetraktelser. En klok blogg på många viss.

 


VECKANS SOUNDTRACK
För att tanken är så fin. För att någon del av mig kanske (hoppas jag i alla fall) alltid kommer känna lite så.

 

mandy-hale-quoteVECKANS CITAT
Jag säger inte att jag är redo men jag säger att när jag är det är jag det för att jag inte valde den lätta vägen. Ja, det har varit ensamt. Det har varit ledsamt och tårfyllt men inte en enda gång har jag blandad in en oskyldig människa i mitt kaotiska känsloliv.

Kommentarer inaktiverade för Söndagspeppen