ex,  kär,  livet,  tips

He’s just not that into you

När jag är sjuk så ser jag skitfilmer. Och den här filmen har jag sett ungefär 80 gånger för jag ser den varje gång jag är sjuk, hehe. Och den är ingen bra film men den har en poäng.

h

Jag tror stenhårt på det här. På att inte spela spel och på att säga det man tycker. Är man intresserad så säger man det, är man det inte så säger man det också. och det gäller i alla situationer i livet.
Själv är jag en sån person som inte fattar om det inte är klartext. Mitt ex stötte på mig i flera månader, inklusive raggade upp mig på krogen och följde med mig hem, men det var först när han sa “fattar du att jag stöter på dig? att jag gillar dig?” som polletten föll ned.

Om någon inte ringer så antar jag att hen inte är intresserad. Om någon vill mig något antar jag att den personen säger det. Jag kan inte gissa mig till sånt där och det kan ingen annan. Reglerna är inte så svåra; ringer inte personen vill inte personen ringa och då är ju faktiskt den personen inte någon för dig. Jag menar, varför skulle du vilja ha en person i ditt liv som inte vill ha dig i sitt?

Kommentarer inaktiverade för He’s just not that into you