Killar

Oskyldig flört

flirting-is-the-art-of-keeping-intimacy-at-a-safe-distance

För många många månader sedan, det är över ett år sedan så ringde en telefonförsäljare hem till mig. Till skillnad från majoriteten gillar jag när telefonsäljare ringer. Jag är trevlig men ställer nog många jobbiga frågor och kommer på bisarra scenarion. Så även när denna unge man ringde. Han har ringt en del sedan dess och inte som en del av jobbet utan utanför arbetstid. Han visste att jag var i ett förhållande och han är fortfarande i ett förhållande. Vi har aldrig träffats men visst har det varit lite flörtiga sms och telefonsamtal fram och tillbaks sedan det där första samtalet. Och ja, han den där som jag då delande mitt liv med visste om Säljarens existens. Alla meddelanden och samtal har varit rumsrena men flörtiga. En gång spårade samtalet ut. Kanske var det dålig självdisciplin eller stor brist på sex. Inte så relevant för det skulle såklart inte ha hänt även om bag kan tycka det finns värre saker.

Nu har frekvensen på samtalen ökat likaså antalen på sms. Kanske även att det är lika oskyldigt längre, vet inte faktiskt men ibland kan det kännas som mer än en flört. Nu är det en sak jag måste säga för att ni ska förstå att denna relation aldrig kommer gå längre än flört stadiet. Han har inte bara sambo utan även två barn. Japp, ni får gärna kasta skit på mig. Det har jag gjort själv också. Jag är såklart inte oskyldig men jag är inte heller ansvarig för hans handlingar men utan mina handlingar skulle det ju inte finnas en relation – vi är båda ansvarig men det yttersta ansvaret mot hans familj tycker jag han bär. Det där får bli ett helt annat inlägg för detta skulle handla om vad han är för mig just nu. Nämligen en välkommen distraktion. Alltså Han är så kontant närvarande att ingen kille i hela världen skulle kunna få min fulla uppmärksamhet. Han ligger där och puttrar som ett långkok som aldrig blir klart. Säljaren som vi kan kalla honom är som ett lock som gör att allt inte kokar över.

Jag är verkligen inte redo för ett förhållande. Jag är förmodligen inte heller redo för en oskyldig flört med en främling. Värst av allt? Jag är inte redo för fysisk kontakt med någon annan än Han. Men det spelar ingen roll. Jag blir glad över att ha någon att skicka sms till, någon som ringer mig, någon annan att bli irriterad på, jag är glad att höra någon säga att de vill ha mig, någon som faktiskt tänker på mig – ja, något annat än de vanliga tråkigheterna helt enkelt. Just att jag känner honom sedan tidigare gör det så okomplicerat och behagligt.

Men killar alltså. Fy fan vad tröttsamma de är. Kvinnor må vara ett heltidsjobb men med killar får man ofta jobba övertid. När dom väl är dramatiska finns det inte en kvinna som kan slå den dramatiken.