livet,  tips

Jag och pojken har pyjamas

Jag trodde jag skulle vara friskare idag, Jag hade fel. Shit vad dåligt jag mådde i natt och hela förmiddagen. Nu mot kvällen har det släppt lite men huvudvärken är otrolig. Jag har mest sovit idag. Varit i dvala till och från. haft på Chicago som är en av mina favoritfilmer, somnade dock så jag missade det bästa.

 

jag har ältat jobbet fram och tillbaka med alla jag känner och jag har en magkänsla för vad jag ska göra. Men jag åker till Sthlm på fredag pga hemligheter och tisseltassel, berättar när jag är hemma igen… Så då ska jag passa på att krama och få råd av alla mina bästa vänner. För visst är det fantastiskt när det händer något som samlar alla vänner utspridda över världen?

Jag såg den här filmen idag och tyckte den var fantastisk. Huvudrollsinnehavaren är otrolig! Se den nu!

pojk

Nu ska jag se project runway och bli frisk. Apelsinjuice och te. Det är grejer det!