jobb

Fröken Ambivalent

Okej jag har ju klagat mycket på jobbet och hoppats på ett nytt. Men nu har jag fått ett nytt. Igår närmare bestämt. nackdelen är att det är en bit att pendla. Lite mer i lön, lite mer i semester. Men annars är det samma jobb. Förhoppningsvis bättre personalpolitik.

Så jag sa upp mig. Och då erbjöd mig min chef fastjobb (har vikariat nu) och mer i lön. Jag trivs så otroligt bra med mina kunder och det är en ära att få se dem utvecklas och jag trivs med de flesta av mina kollegor. ja, för att inte säga alla. Ett fastjobb är en förutsättning för mina framtidsplaner så det är lixom det jag vill åt.

Och jag får sån jävla ångest nu. Ni anar inte. Jag kan inte väga för och nackdelar mot varandra utan jag blir helt handlingsförlamad. Och måste älta detta med alla. Jag har ingen aning hur jag ska göra. Och jag vete fan hur jag ska komma fram till det. GAH! Det jag har önskat har visat sig vara en mardröm. Andas. Andas.

Jag har redan nu sagt till min chef att jag är sjuk hela veckan och bokat in flyg hem till Stockholm. Ni vet flyr till mina bästa vänner för att äta god mat och älta detta ännu mer. Älta, älta, älta.

 

Shit vad less jag blir på mig själv.

Kommentarer inaktiverade för Fröken Ambivalent