Girlytalk,  livet

Vem är jag?

Jag snor Alex lista rakt av nästan. Sådan är jag (ibland). Medan jag skrev den insåg jag hur mycket jag saknar mig själv.

Natalia heter egentligen något mer än bara Natalia men Natalia var hennes första namn.

Natalia är lite över 30 år men har egentligen inte så stor koll på det. Hon tycker inte det känns speciellt jobbigt men så hade hon också sin 40-års kris vid 21.

Natalia har blivit dumpad för några månader sedan. Väldigt dumpad men har fortfarande inte sagt något till hennes vänner och är verkligen inte bekväm med att säga att hon är det där ordet på s. Hon flyttade till Sverige för hans och deras skull och gav upp allt och lite till. Och förlorade allt.

Natalia är arbetslös. Hon har en Bachelor of Laws från England. En utbildning som aldrig gick hem i Sverige. Hon pluggade i utomlands för att hon bott utomlands större delen av sitt liv och hade aldrig tänkt flytta till Sverige.

Natalia är övernyfiken på absolut allt. Ju konstigare desto bättre och ju svårare desto roligare. Nyfikenhet inkluderar att hon ogillar att inte veta saker. Även saker som berör privatliv.

Natalia är fascinerad av människor och slutar aldrig förundras över deras tankar, handlingar och liv. Hon dömer lätt men har å andra sidan lika ofta rätt. Kanske har år av observationer och ett liv där många olika sorters människor passerat gjort henne till en utmärkt människokännare.

Natalia pratar nog en slags stockholmska men bryter på göteborgska när hon är arg. Hon pratade engelska innan svenska och när hon vid sju års ålder flyttade tillbaks till västkusten fick hon en talpedagog från… just precis, Stockholm.

Natalia brukade innan den uppslitande separationen vara ganska barnslig och rolig men också väldigt skeptisk. Hon var social på sina villkor och bland de rätta människorna älskade hon att bjuda på sig själv. Hon hade lätt till skratt och älskade att skratta. Den här väldigt sorgsna Natalia är en helt annan person. Hon är folkskygg, ler väldigt sällan, skrattar så gott som aldrig och kan gråta i tjugofyra timmar.

Natalia brukade vara en hopplös romantiker till hon fick smaka på det verkliga livet. Hon har en enorm respekt för par som lyckas hålla ihop i flera hundra år. Vilka hjältar!

Natalia tänker mycket. Mycket mer än den genomsnittliga tjejen. Det gör att hon ofta vill visa tacksamhet för de saker om människor hon har i sitt liv.

Natalia är en känslomänniska. Varje liten känsla, bra som dålig, känns av mycket. Känslotopparna är skyhöga och dalarna är djupa och mörka. Men hon skulle inte vilja ha det på något annat sätt. Just nu har topparna skurits av att hon längtar efter dom.

Natalia ser eventuellt ut så här. Efter lite photoshop vill säga. Dock var det så hon sålde in sig till sin senaste pojkvän.

shakira-535267424