smycken

Fyrklöver

srujsrzu

Jag har så länge jag kan minnas älskat att shoppa. Jag har så länge jag kan minnas älskar både inredning och design. Nu för tiden? Not so much. Min mamma köper dock kläder till mig lite då och då eftersom jag i alla fall innan gick ner i vikt. Mina kjolar började ramla ner och det tyckte min mamma var onödigt. Jackorna är för stora och topparna sitter inte snyggt. Min shoppinglust däremot är försvunnen. Borta. Jag har tänkt lite på det och kommit fram till att jag nog bara måste hitta glädjen. Shoppa trots att jag inte vill. Samtidigt vill jag också una mig något fint. Ett minne som bevis på att jag överlevt trots att jag många gånger varken velat eller känt att jag kommer göra det. Nu är det väldigt mörkt igen. Det blir det när dom är tillsammans. När han skiter högaktningsfullt i mig. Han är ganska elak utan flickvän men han är brutalt egoistisk och hemskt elak när han är med henne. Jag hittar inte den ultimata belöningen men jag tänker mig att ett slags turarmband kanske skulle kunna vara ett substitut. En påminnelse om hopp. Därför klickade jag hem detta sköna gröna armband med fyrklövrar på från Cruciani. Må det om inte skänka tur så åtminstone lite glädje.