kär,  V

Om oss

Blev inspirerad av det här inlägget och tänkte göra ett likadant själv.

Saker V retar mig för: 
min tyska så klart, mina dialekter, min oförmåga att hålla mig till ett språk i taget och att jag alltid klär på mig på en kroppshalva åt gången. Antingen byxor, strumpor, kjol eller tröja, topp. Emellan springer jag runt och gör annat.

Saker V irriterar sig på hos mig: 
att jag är sen för ofta, att jag kan gå mitt i samtal (typiskt svenskt tydligen), att jag kastar kläder kring mig, att jag är så fruktansvärt envis och långsint, att jag pratar hela tiden.

Saker V gillar hos mig: 
att jag är driven och vetgirig, smart och nyfiken, att jag är duktig på detaljer och givmild till mina vänner, att jag funderar mycket och det jag gör är genomtänkt (för det mesta), att jag är okonventionell och går min egen väg.

Saker jag retar V för: 
Att han har så dålig koll på saker (hittade osten i skåpet för skålar idag), att han är dålig på att ta beslut (velar i tvåhundra år), att han har dålig fantasi.

Saker jag irriterar mig på hos V:
Att han är så otroligt långsam, att han är dålig på att tänka längre än näsan räcker, och att han tappar fokus när han ska göra något han tycker är tråkigt typ gå och duscha.

Saker jag gillar hos V: 
hans humor, hans sätt att ta hand om mig, att han vill lära sig svenska, att han är öppen, att han är ambitiös, att vi vill samma saker i livet.

Vad superbasic det blev nu, Ja men ytligt är det så här.

Kommentarer inaktiverade för Om oss