resor,  tips

Min kompis på resan

Jag är så trött på musik. Musik i allmänhet och min musik i synnerhet. Jag är egentligen inte intresserad av musik. Utan om jag hör en låt eller en skiva eller en artist som jag gillar så kan jag lyssna på hen hur länge som helst. Till jag toktröttnar och knappt kan höra låten längre.
Så nu har jag, ungefär två år efter alla andra, börjat lyssna på pods. Och jag började med värvet, som så många har rekommenderat mig. Och jag har iofs bara hört fyra olika personer men jag tycker det är riktigt bra. Speciellt på resande fot när man inte orkar läsa. Utan bara vill luta sig tillbaka och njuta av något lugnt. Jag rekommenderar värvet starkt, börja med någon du känner igen och prova sedan nya personer.

Här hittar du podavsnitten, och så klart på itunes store och vad det nu heter om man inte har en apple produkt.

Kommentarer inaktiverade för Min kompis på resan