mode

Röda dagar

På lördag funderar jag på att gå på en årsfest för ett nätverk jag varit med i. Jag är inte medlem i dagsläget för ja, jag orkar inte med folk. Verkligen inget personligt mot dom utan det är mig inte dom det handlar om. Hur som haver, kläder behöver jag ju ha på mig på festen. Festliga kläder till och med. Jag har en lång silvrig paljettkjol som jag skulle vilja ha på mig men frågan är vad ska jag ha till? Som jag tidigare nämnt hade jag ett tag jag en svaghet för smokingkavajer. Det har jag fortfarande.

Först tänkte jag svart men alltså det räcker ju med att jag är deppig och mörk. Nej nej, jag tycker att färg är ett klart bättre alternativ. För övrigt tror jag kärlek för färg och  het temperament är två saker fanns med i mitt sydamerikanska blod. Hur som haver, vad tror ni om denna kombon?

hmprod-1hmprod