tankar,  tips,  V,  vänner

internet-detox

Imorgon åker jag på semester, inte så där jättelångt. Två timmars flygresa från London, och sedan två timmars bilresa. Jag har hyrt ett hus tillsammans med goda vänner och ska åka skidor en vecka. Och jag tänkte faktiskt att jag skulle avgifta mig från internet lite. Här hemma så har jag internetuppkoppling överallt. Jag har snabbt WiFi hemma och 3G när jag är på stan. på ren och skär vana så uppdaterar jag bloggar, instagram och facebook då och då under dagen. Inte för att jag egentligen är jätteintresserad utan för att hjärnan skickar någon form av signal av att jag behöver det. Ett beroende alltså.

internet

Den närmaste veckan ska jag fokusera på:
– att umgås, skratta hjärtligt prata om allt och ingenting.
– njuta med alla sinnen av mat och dryck
– motion och frisk luft
– slappna av
– möjligen läsa

Ni behöver dock inte vara oroliga, kära läsare, tidsinställda inlägg kommer dyka upp dagligen till jag är hemma igen.