Okategoriserade

Inget speciellt

20140226-213900.jpg

Jag är så obekväm med hans beteende och lögner att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag är fruktansvärt frågande till alldeles för mycket. Jag orkar inte tänka på honom, det bästa men sämsta som någonsin hänt mig, men nog finns han där i alla fall. Tankarna vill inte försvinna.

Jag träffade en kompis idag. Som gått igenom något liknande. Vi pratade om hur man inte kan se tillbaka på förhållandet med glädje eller stolthet för de känns som våra ex har smutskastat det. Sedan sa han också nog väldigt klokt. Att det känns som någon kapat topparna på de positiva känslorna. Man kan inte riktigt känna någon större glädje. Det är ju hemskt egentligen.

Det är så mycket som kommit fram dom senaste dagarna som att han varit gravid med henne två gånger och att han släpper allt för att hjälp henne. Trots allt så tycker jag väldigt synd om honom som inte förstod hur bra vi var och att felet ligger hos honom inte hans flickvänner.

Kommentarer inaktiverade för Inget speciellt