vänner

Jag älskar min sambo

love,cute,girls,sweet,need,quote-bc35b2e1a3740a73db02394a5d072b2b_h

 

Jag älskar min sambo. han är en av mina bästa vänner. Mitt största fan, som alltid tror på mig, varesig jag ska springa marathon, bli generalsekreterar för FN eller hoppa fallskärm så tror han att jag kommer klara det. Vi bråkar ibland, ja det gör vi, vi går varandra på nerverna och är inte alltid överens. Men vi är snälla mot varandra. Vi gör vardagarna lättare för varandra, lagar mat och matlådor till de varandra, handlar, städar, tvättar. Han gör mitt liv så otroligt mycket lättare och han är en stor trygghet. Han känner mig han vet hur jag reagerar och vad jag behöver i olika situationer. Han kan ge mig tid och sällskap. Tystnad ibland och pepp ibland. Jag är så lyckligt lottad som får bo med just honom. Även fast jag ser framemot att bo med V så kommer jag sakna att bo med sambon.