tips,  Träning

I love Magnesium!

Som ni säkert har kunnat läsa i bloggen så har jag inte mått bra senaste tiden. Det började innan jul men under julledigheten, mellandagarna, så började jag må sämre och sämre. Jag har mått så fruktansvärt illa, främst på morgonen, knappt fått i mig mat och förbrukat mängder med tabletter mot sura uppstötningar.
Jag har varit trött också, sovit och sovit. Kämpat med jobbet, varit lättirriterad och så jävla less. Sur på allt och alla. Och jag har haft migränliknande huvudvärk i princip dagligen. En vecka grät jag varje morgon innan jobbet och jag har haft ont i kroppen. Glömt bort att äta delvis på grund av stress och illa mående men också för att jag inte varit hungrig. Jag har gått ned i vikt, både för att jag inte orkat träna men också för att jag inte ätit. Jag känner mig “pluffsig”.

Så en dag läste jag bak på det där paketet med tabletter mot sura uppstötningar som jag har haft som en livlina med mig hela tiden. “Magnesium” stod det som främsta innehåll. Då klickade något i mig efter alla timmar av nutritionsföreläsningar och jag läst helt enkelt på om magnesium och insåg att jag har alla symtom på magnesiumbrist. Så jag köpte mig en förpackning magnesium och tog mina första tabletter i onsdags.
Och jag känner verkligen skillnad. Jag har sovit bättre, kroppen känns mer avslappnad, jag har inte haft någon huvudvärk, inte ens lite, jag har fått tillbaka aptiten och jag tycker att maten smakar gott. Jag känner att jag är törstig och hungrig. I helgen var jag tom uppe en timme längre än V. Innan kändes det som att jag skulle dö klockan åtta men jag orkade vara vaken till halv ett! Jag börjar känna igen mig själv, jag har orkat ta mig an projekt som jag tidigare inte ens orkade tänka på. Jag har pysslat och orkat vara en bra vän och flickvän. Jag kan inte förklara hur tacksam jag är. Att något så litet som magnesium kan få mig att må så bra, och så dåligt när det inte finns. Visst är väl kroppen fantastisk ändå?