Förhållanden

In a relationship with

Jag ropade visste hej över ån. Idag kom dagen då de enligt Facebookgenerationens alla regler blev ett par officiellt. Det har inte ens gått fem månader sedan han gjorde slut och han är nu i ett nytt förhållande. Jag vill inte vara med längre.

Han gjorde slut för att han ville vara ensam istället har han inte varit ensam en timma ens. I alla år ville jag ha en katt men det kom aldrig på tal men nu väljer han en tjej med både hund och katt och hästar. En tjej som röker när han sagt att han hatar rökaren av cigaretter. En tjej som har urringade kläder något han aldrig gillade på mig. Det svider i det redan smärtsamma såret.

Inte ens fem månader och han berättar för världen att han älskar någon ny. Som om jag aldrig funnits. Jag, jag kan inte ens med att berätta att det är slut. Jag, jag skäms. Skäms och sörjer. Han, han älskar.

Kommentarer inaktiverade för In a relationship with