Förhållanden

Ljus

20140203-182135.jpg

Visst blir man lite lyrisk över ljuset som vi inte sett på flera månader. Tack och lov att solen har valt att göra en comeback nu när jag känner mig väldigt ledsen. Jag gråter eller försöker kväva gråten i stort sett varje dag. Hur jag än vänder och vrider på det får jag det inte till något annat sorgligt. Eller jo, ibland blir jag arg för att han tagit så mycket av mitt liv. Min trygghet, familj, bästa vän, hem, kärlek, tillit och sådant. Inget man bara går och köper nytt av. Livet känns i all ärlighet ganska meningslöst. Säg inte att jag måste fokusera på annat, gå vidare eller något annat som även jag förstår men inte är kapabel till. Det finns ingen som önskar att det inte gjorde så ont som jag. Såren han gett mig är så djupa och varje millimeter gör ont. Fruktansvärt ont.

Kommentarer inaktiverade för Ljus