livet,  V

Jag älskar att sjunga

singing

 

Jag älskar att sjunga. Så mycket att jag nu skrivit det tre gånger i början av det här inlägget på två olika språk. Jag sjunger i en mindre kör och sjung även i kör tidigare i livet. När jag sjunger går jag upp helt i musiken (speciellt när det är lite av en utmaning, flera stämmor och noter och sånt) och jag blir avslappnad i axlar och nacke (annars går det inte att sjunga).
Jag sjunger och “vanligt” till radion eller bara en låt jag har på hjärnan. Sen brukar jag sjunga låtar med texter som jag gjort själv. Ofta är det när jag är arg på min sambo. Då “skriver” jag en låt om hur dum han är och sjunger för honom, med skriver menar jag att jag hittar på medan jag sjunger, nästan uteslutande på rim och på svenska.

V och jag brukar sjunga tillsammans. Han är duktig på att sjunga och det är riktigt roligt. Dock kan jag inte riktigt sjunga med rätt känsla på tyska, men snart så kanske…

Sjunga mer för att släppa stress och press och bara få vara i fred i er egen bubbla. Dagens tips.