barn,  tankar

barn

Det snurrar många tankar runt barn i min hjärna nu. Jag vet inte om det är min biologiska klocka eller om det är så att fler och fler av mina vänner får barn så barn blir en del även av mitt liv.

Jag lockas av barn. Jag älskar barn och tycker att det ska bli spännande att få bli mamma själv. Visa nya människor världen och se vad de blir för personer.

Dock har två av mina närmaste vänner fått barn och förändrats helt. Den ena är jag inte vän med längre. i 1.5 år så har hon inte hört av sig eller hört av sig och sedan inte svarat på några månader. Jag tittar in i hennes blogg då och då och hon skriver att hon är ensam men världens lyckligaste med barnet. Ja, då behöver hon ju inte mig.
Min bästa vän här i London har två barn. Och de är helt oreglerliga. Mamman själv är deprimerad och ingen av familjen vill lämna huset de bor i.

Skulle mitt liv som mamma bli så, antingen att barnen helt tar över livet och bestämmer vad och när saker ska göras istället för att jag har kontroll i mitt liv då vill jag inte bli mamma. Men hur gör man då för att behålla kontrollen? För att behålla sig själv och den man är? Och hur får man tid att vara något mer än “bara mamma”?

quefofo,animals,baby,beauty,behaviour,color-d8aa25036c8346fc310534415d242bc3_h

Kommentarer inaktiverade för barn