Girlytalk.se

Grått, grått, grått!

Idag är jag ledsen. Jag kan inte sätta fingret på det utan jag har som en “ledsen klump i magen”. Igår pratade jag med en vän och sa att januari ofta är så här för mig, som ett antiklimax, som att världen och jag behöver vila efter jul och nyår och föregående år. Och att jag i år ska kämpa emot och tänka positivt och ändå orka leva och göra saker.

blue,days,grey,pigeon,some,statue-3bad537f9da5d4e8c5ba575b574d38f5_h

 

Men den här veckan ger jag mig full depprätt. men det är jobbigt när man inte riktigt vet vad som är fel (i smyg hoppas jag det är PMS). Nu sitter jag med en kopp kaffe och lite choklad. Tror även den drastiskt minskade mängden socker som jag intar också kan leda till deppighet. Jag menar socker ger ju glädjekickar och jag har ätit mycket godis och efterrätter nu under julhelgen. Åh så gott det har varit!

Kommentarer inaktiverade för Grått, grått, grått!