mode

Tid att fynda

Jag brukade älska att shoppa något som dog samtidigt som så mycket annat i mitt liv. Även om jag inte går ut så hade jag ju kunnat internet shoppa men lusten finns helt enkelt inte. Det närmaste jag kommit shopping var när jag häromdagen kollade hur mycket det kostar att frysa ägg. Om ni undrar kostar det runt 32000 men då ingår bara ett års hyra.

IVF klinker verkar inte ha rea men det har ju många andra affärer. Jag brukar försöka köpa baskläder som toppar, linnen och koftor och underkläder. För även om det är kul med snygga underkläder är det ju också en ganska tråkig utgift. Sedan finns det några andra rea guldkorn som kan vara värda att slå till på. Här är tre saker jag skulle slagit till på (jösses vad lång tid det tar att hitta saker när man inte har någon lust!).

large

P00070113-Calf-hair-bracelet--STANDARD

0000010796238_img_9425