Girlytalk.se

God morgon!

Det är bara jag uppe och då slog en tanke mig; att det är precis så här jag vill ha det! Livet är ta mig tusan riktigt bra! Och det är JAG som skapat det.
Det är de vänner som jag valt som har förgyllt den här julen, det är inte lätt att bo i olika länder eller ens olika städer men jag har bestämt att det ska gå. Sms, telefon, mail, Skype, brev, vi hörs på alla sätt det går. Självklart har ju även de bestämt sig för att det ska gå, men om inte jag hade försökt så hade det runnit ut i sanden och julen hade inte varit så här bra.

Jag hade ett drömjobb i Stockholm ändå valde jag att flytta till London. Det var inte lätt, jobben har varit minst sagt annorlunda men jag gick in i det med öppna ögon och har lärt mig massa nytt! Fått nya vänner, nya erfarenheter. Det är tack vare mig som jag trivs där.

Visst är det en svindlande känsla? Att ha makten i sitt liv. Det tvingar dig att agera om du vill bli lycklig (förutsatt att du inte är det). Det är du som kan förändra. Stryka människor ur livet som inte får dig att må bra, flytta hem eller bort, ja allt är faktiskt möjligt!

Det är upp till dig att skapa det liv du vill leva!

20131230-084127.jpg

Kommentarer inaktiverade för God morgon!