Förhållanden,  Känslor

Pressad situation

Över julen bor jag hos mina föräldrar är det tänkt. Det har inte ens gått 24 timmar och jag har redan blivit ledsen och irriterad ett flertal gånger. Känns inte hållbart.

Det är mycket tjafs om att jag förstörde förhållandet. Att jag måste skaffa ett jobb helst igår. Mycket tal om måsten i allmänhet. Ingen ro precis. Min mamma speciellt är väldigt besviken på mig. Och det tar jag. Hellre det än att det vet vem han egentligen är. För mig är det viktigt att folk i min närhet inte tycker illa om honom. Att de som älskat honom fortsätter med det. Jag vet faktiskt inte om det är för min skull eller hans men skulle tro att det är för hans skull. Samtidigt gör det ju ont att se dom ledsna. Speciellt när det är mitt fel.

Jag vill verkligen bara bli lämnad ifred. Långt från hatord, sårande meningar, press, stress och hackande. Jag vet inte men är det så mycket begärt? Kan inte alla bara glömma mig. Med alla menar jag typ tre personer.